Baby bio

Jedná se o cyklus primárně určený pro rodiče s dětmi na rodičovské dovolené, kteří nemají možnost své dítko někde odložit či nechat u babičky a zajít si do normálního kina. Ideální je zejména pro kojící maminky, které svou ratolest na tak dlouhou dobu ještě odložit nemohou, protože potřebují krmit v poměrně krátkých intervalech. A to je v Baby biu možné přímo při sledování filmu.

Speciální projekce se sníženou hladinou zvuku a částečným osvětlením nabízejí útulnou atmosféru pro děti, ale zároveň dávají rodičům prostor věnovat se jak filmu, tak dětem. Vždy jednou měsíčně v pátek od 10.00, tak maminky a tatínkové budou mít své děti na dosah a zároveň se budou moci dívat na dospělácký film a nikdo se na ně nebude zlobit, když během sledování filmu budou řešit rodinné či akutní výchovné záležitosti. S tím se počítá.

Není to úplně přesně to samé jako vyrazit na večerní představení bez dětí, ale máte tak alespoň možnost na dvě hodinky trochu vypnout a podívat se na aktuální film. Když už nic jiného, zůstanete kulturně v obraze a je to alespoň příjemné zpestření leckdy monotónního dne na rodičovské dovolené. Filmy v tomto cyklu jsou určeny pro rodiče, nejedná se tedy o dětské představení, ale tituly budou vybírány s ohledem na přítomnost dětí v kinosále. Dobrou zprávou je i zvýhodněné vstupné na tyto projekce a fakt, že malé děti samozřejmě neplatí.

Více info

Gump – jsme dvojka

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projde hlavní zvířecí hrdina příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. A zatímco Gumpův první příběh byl smutnější, v jeho volném pokračování s názvem Gump – jsme dvojka se diváci mohou těšit na spoustu vtipných zvířecích scén. Vedle hlavního hrdiny se nově objeví také psí slečna Jenny, která si zahraje Gumpovu sestru Kytičku. Zobrazit více

2D OR MP
2DOR

17. 5. pátek

Ceny10:00